Esmée Kroon (20 jaar) geselecteerd als Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant

Foto: Esmée Kroon

De 20-jarige Esmée Kroon uit Etten-Leur is onlangs geselecteerd als Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant. Ze zal ergens in juli in theater De Leest in Waalwijk strijden om de titel Miss Beauty of Noord-Brabant 2020 of Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020. Daarnaast zamelt Esmée ook geld in voor de LINDA.foundation.

Deelname Miss Beauty of Noord-Brabant

Ik doe mee omdat ik hoop andere te kunnen inspireren. Ik was vroeger altijd het dikke meisje en ben hierom gepest. Ik heb veel tegenslagen gehad, maar ben er ook weer bovenop gekomen. Ik hoop dat ik mensen kan laten zien dat er ondanks vele tegenslagen ook mooie dingen gebeuren in het leven. Zolang je in jezelf gelooft en door blijft gaan! Ik had nooit gedacht dat ik in de finale van Miss Beauty of Noord-Brabant zou staan, maar toch sta ik er. 50 kilo lichter dan een paar jaar geleden. En daar ben ik super trots op!

Stem op Esmée!

Mensen kunnen nu stemmen op hun favoriete finalist. Op Esmée stemmen kan door te sms’en naar 3010 met de tekst: Poll NoordBrabant Esmee.

Geld doneren

Als Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant zamelt Esmée ook geld in voor de LINDA.foundation. Dat geld gaat naar gezinnen in Noord-Brabant die het financieel niet breed hebben. De potjes om geld in te doneren staan op dit moment bij:

  • 1854
  • JT Fitness
  • Haarzaken by Ilse

Hier kunnen mensen een kleine donatie in doen. Esmée gaat ook nog een actie organiseren met medekandidaat Kim Soesbergen.

Een van de potjes voor donaties staat bij stationskiosk 1854
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen