Haal dit weekend een zonnebloem in huis bij het Toeristisch Informatiepunt!

Foto:

Etten-Leur neemt afscheid van de zomer met een klein jubileum. Vijf jaar geleden waren de allerlaatste werkzaamheden in de Van Gogh Kerk op het Raadhuisplein. Het laatste paneel kwam tegen de Van Gogh wand achter de kerk. De wand is inmiddels een van de meest gefotografeerde hotspots van Etten-Leur. Van Gogh Brabant en Van Gogh Etten-Leur zijn trots op alles wat bereikt is en op de inzet van de vrijwilligers. Een echt feestje is niet mogelijk, wel een leuke actie van de twee organisaties.

Zonnebloem voor jou

Het jubileum wordt daarom gevierd met een ode aan Van Gogh. Daarom ontvangen dit weekend (26 en 27 september) alle vrijwilligers, inwoners, bezoekers en passanten bij het Toeristisch Informatiepunt op Markt 4 een zonnebloem. Zo kun je nog één keer de zomer in huis halen en de herfst welkom heten. Afhankelijk van het weer komen de bloemen binnen of buiten te staan. Het staat iedereen vrij om 1 zonnebloem mee te nemen. De shop is zaterdag en (koop)zondag open van 13.30-17.00 uur.

De actie wordt mogelijk gemaakt door Van Gogh Brabant en Stichting Vincent Van Gogh Etten-Leur (i.s.m. Life & Garden Etten-Leur).

Of win een bos zonnebloemen

Maak een foto met je zonnebloem bij de Van Gogh Kerk, de Van Gogh wand of de Moeierboom en mail die foto z.s.m. naar [email protected]. De mooiste foto per dag wordt beloond met een bos zonnebloemen (zolang de voorraad strekt). Deel gerust je foto op je eigen sociale media, zoals Facebook of Instagram, met gebruik van de tags #vincentvangoghinetten en #VanGoghKerk.

Deze actie wordt aangeboden door Van Gogh Brabant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen