Bezoekje aan Sint-Drive voor kinderen van Avoord-medewerkers

Foto:

Sinterklaas en zijn Pieten komen er weer. Ook dit jaar zullen zij een bezoekje aan Avoord brengen. In verband met het coronavirus is een traditionele bijeenkomst niet mogelijk, dus organiseert Avoord een heuse Sint-Drive!

Sint-Drive
Op zaterdag 21 november zijn alle Avoord-medewerkers met hun kinderen tot en met acht jaar uitgenodigd om de Sint-Drive op het terrein van Kloostergaard te bezoeken. Monique Broeren, bedrijfsleider evenementen, vertelt: “Het idee van de Sint-Drive komt vanuit het bekende hamburgerrestaurant. Met de auto, of de fiets, rijden onze collega’s met hun kinderen langs verschillende punten waar ze lekkernijen kunnen bestellen en afhalen, de Sint kunnen ontmoeten en een cadeautje kunnen ophalen. Onderweg komen zij vrolijke Pieten tegen.”

Enorme opkomst
Om ervoor te zorgen dat Sint voor alle kinderen een cadeautje heeft, hebben de medewerkers zich van te voren aangemeld. Monique: “We hebben al veel leuke reacties ontvangen en verwachten een enorme opkomst. Sint en zijn Pieten hebben er veel zin in.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen