Inschrijving Van Oers Marathon Brabant vanaf 1 mei geopend

foto door: www.collin.pictures
foto door: www.collin.pictures
Foto: Collin Hermans

Na twee virtuele edities is het eindelijk tijd voor weer een echte editie van de Van Oers Marathon Brabant. Elke laatste zondag in oktober zorgt de organisatie van dit evenement voor een groot hardloopfeest in Etten-Leur. En dit jaar komt daar een wandeltocht op de zaterdag bij. De inschrijving gaat op zondag 1 mei open. Dit feest wil je toch niet missen?

De Van Oers Marathon Brabant is het leukste en gezelligste hardloopevenement van het najaar. Doe op zondag 30 oktober mee aan de 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon of marathon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er de familieloop, variërend van 300 tot zo’n 830 meter. En wie met collega’s samen wil hardlopen én zichtbaar zijn als bedrijf, doet mee aan de bedrijvenloop. Elk team bestaat dan uit 3 tot 5 hardlopers.

Warming-up door Michel Butter

Vorig jaar verzorgde (ex)marathonloper Michel Butter de prijsuitreiking van de virtuele run. Toen de organisatie hem vroeg om naar het fysieke evenement te komen, reageerde hij meteen enthousiast. Op zondag 30 oktober is hij dan ook van de partij voor o.a. een actieve warming-up. Zijn video’s over de voorbereiding op de marathon zijn nog altijd te bekijken op de website van Marathon Brabant.

Goede doelen

De Van Oers Marathon Brabant kent dit jaar twee goede doelen. Van het inschrijfgeld van de familieloop gaat 2 euro per deelnemer naar de Harold van Zundertstichting. Zij zorgen voor onvergetelijke uitstapjes voor kinderen van wie een ouder (of beide) is overleden. Van het inschrijfgeld van de wandeltocht gaat 2 euro per deelnemer naar dagbesteding BuitenThuisZijn, gevestigd op de Menmoerhoeve.

Pak je voordeel en gemak bij voorinschrijven

Tot en met 21 oktober kan iedereen zich met voordeel voorinschrijven voor de gekozen afstanden. Je betaalt dan het goedkoopste tarief, je voornaam staat op het startnummer, je krijgt het startnummer thuisgestuurd en je kunt het unieke Van Oers Marathon T-shirt bestellen. Op de voorkant van het T-shirt prijkt een tekening van het oude gebouw van de Nobelaer, ontworpen door iBiZZ.

Schrijf je in voor de Van Oers Marathon Brabant!

Zin in een fijne wandeling of een lekker stuk hardlopen? Ga dan naar de website en schrijf je in voor de gekozen afstand. Kangoo jumpers zijn welkom. Framerunners kunnen zich via het formulier inschrijven voor hun eigen categorie, zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Meer informatie over de afstanden, parcoursen en starttijden zijn te vinden op de website van de Van Oers Marathon Brabant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen