Lekker eten zonder keuzestress

Foto: pexels

Wie kent het niet? Aan het einde van een lange werkdag kom je thuis en je hebt geen enkele inspiratie om te koken. Bovendien is er niks in huis waarmee je een lekkere maaltijd maakt, want door de drukte hebt je geen kans gehad om boodschappen te doen. De keuze om uit eten te gaan, is dan gemakkelijk gemaakt. Rest er nog één vraag: wát wil je eten? Iets lekkers natuurlijk, maar ja – veel verder kom je ook niet.

Dat probleem wordt voor je opgelost door de keuze van je avondmaal weg te leggen bij de chef van diverse restaurants in Etten-Leur. Het enige wat je hoeft te weten is, in welke richting híj het voor je moet zoeken. Daarna hoef je alleen nog maar achter over te leunen en je te laten verrassen door de chef.

In Etten-Leur zijn volop mogelijkheden om heerlijk en gezellig uit eten te gaan. Er zijn genoeg restaurantjes te vinden, waar de je de chef de vrije hand kunt geven.

Op de Markt bij Mei Delicious bereidt de kok op jouw verzoek een zogenaamd verrassingsmenu, waarbij alle gerechten steeds uniek zijn. Hierbij wordt vaak een aantal kleine, warme of koude hapjes uit de Chinese of Japanse keuken voorgesteld. Op die manier maakt u op een smakelijke manier kennis met de diversiteit uit deze keukens.

Op de Bisschopsmolenstraat vind je Brasserie El Molino. Dit restaurant presenteert kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken. Hierbij kun je denken aan gerechten die hun oorsprong hebben in Spanje, Italië of Griekenland. Voor een vaste prijs eet je onbeperkt en is er geen sprake van een bepaalde tijdsdruk, zoals je in sommige restaurants wel hebt.

Op de kopse kant van de Markt, zit al jaren Eetkavee De Belhamel. De chef heeft vooraf het menu al samengesteld; je zult geen last hebben van keuzestress. Wat je voorgeschoteld krijgt, blijft een verrassing, maar je kunt er wel zeker van zijn dat er gebruik gemaakt wordt van verse streek- en seizoen producten.

Op de Oude Bredaseweg kun je heerlijk eten bij Het Witte Paard. Ook hier is het helemaal niet erg als je niet kunt kiezen wat je wilt eten. Voor een vooraf afgesproken bedrag, geef je op donderdag tot en met zondag voor 20.30 uur, de chefs de vrije hand. Regelmatig wordt de Proeverij opnieuw samengesteld.

Op de Lange Brugstraat op de Leur, is Indonesisch restaurant Rumah Dani gevestigd. De chef zal je met liefde en plezier adviseren. Zelfs wanneer je een bijzonder glutenvrij dieet hebt, of veganistisch wilt eten, vind je hier voldoende mogelijkheden.

Loopt het water je al in de mond en droom je over al die lekkernijen die je voorgeschoteld gaat krijgen? Vraag jezelf dan slechts één ding af: heb ik gereserveerd?

Staat jouw favoriete restaurant er niet tussen? Laat ons weten waarom je er zo over te spreken bent.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen