Weekendtip: Lekker Etten-Leur

Foto:

Traditioneel wordt het plein rond de Moeierboom op de Markt, aanstaand weekend omgetoverd tot HET spectaculair culinair event: Lekker Etten-Leur. Dit evenement is een initiatief van JCI Etten-Leur en wordt voor de dertiende keer georganiseerd. Het vindt plaats op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september.

Ook dit jaar zijn er weer diverse restaurants en één foodtruck aanwezig: Bistro Het Lelijke Eendje, Keurkost, Het Havenhuis, Chocola, Golfpark de Turfvaart, De Eetkamer, Resto Mosqeato (nieuw) en Visspeciaalzaak Havenzicht. Gelataria Prego (ijs) en molen De Lelie (pannenkoeken) zijn alleen op zaterdag vertegenwoordigd.

De diverse deelnemende restaurants hebben hun best gedaan om te zorgen voor een scala aan lekkere gerechten. Hapjes en drankjes betaalt u met de zogeheten “Moeierboompkes”, die aan de kassa op het festivalplein gekocht kunnen worden. Van alle verkochte munten wordt een gedeelte afgedragen aan lokale goede doelen.

Zoals gebruikelijk is er ook weer volop entertainment. Op vrijdagavond is dat Jazz ’n Zo (tot 20.00 uur) en daarna showband Feelings. Op zaterdag treden Tot Dan op (16.00 uur-18.00 uur) en partyband FuSo (vanaf 20.30 uur). Tussendoor zal een DJ zorgen voor het muzikale vermaak. Op zaterdagmiddag is er kinderentertainment, verzorgd door theatergroep Maxmini.

Lekker Etten-Leur is vrij toegankelijk, op vrijdag van 19.00-24.00 uur en op zaterdag van 16.00-24.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen