Wil jij het team van De Butler versterken?

Foto: Grand Café The Butler

Heb je passie voor koken, ben je een teamspeler en flexibel inzetbaar? Ben je daarnaast gemotiveerd, sociaal en creatief? Wie weet zoekt De Butler dan naar jou!

Als keukenhulp heb je grote passie voor het werken de keuken. Je ondersteunt de koks met hun werkzaamheden en bij het bereiden van gerechten. Daarnaast verzorg je de werkzaamheden voor een goede mice-en-place. Je bent een harde, creatieve werker met passie voor koken en presenteren van gerechten.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Stuur dan een CV en motivatie naar [email protected] ter attentie van Daisy.

De Butler biedt een parttime (bij)baan, een gezellige werksfeer in een leuk en divers team en doorgroeimogelijkheden in de keuken.

Daarnaast is de Butler op zoek naar medewerkers in de bediening. Het betreft een parttime (bij)baan. Ben je tenminste 18 jaar, flexibel inzetbaar, gemotiveerd, sociaal, een doorzetter én heb je horeca ervaring, stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] ter attentie van Gijs.

Tot slot is er nog plaats voor afwassers, die tenminste 16 jaar zijn, van aanpakken houden en doordeweeks beschikbaar. Een portie gezonde humor is van toegevoegde waarde. Ook hier mag je CV naar [email protected], deze keer ter attentie van Johan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen