Ilvy (19) uit Etten-Leur finaliste voor Miss Fashion 2025

04 okt , 21:14 Nieuws
ilvy nooijens
Ilvy Nooijens
Ilvy Nooijens (19) uit Etten-leur is een van de 22 finalistes voor Miss Fashion 2025, een miss verkiezing uit de Benelux. De finale van Miss Fashion is 26 oktober.
Ilvy wil graag jongere meiden inspireren om altijd zichzelf te blijven en om in zichzelf te geloven. “Vroeger was ik altijd erg onzeker, maar dat is altijd nergens voor nodig geweest,” vertelt Ilvy. Het is volgens haar veel meer dan alleen mooi lachen en een mooie catwalk weg te zetten. “Iedereen is mooi op zijn eigen manier bij miss fashion.”
Ilvy kreeg in mei na de halve finale te horen dat ze door was naar de finale. “Ik was enorm blij. Ik had dit nooit verwacht, maar je komt er enorm ver mee om jezelf te blijven. Alle meiden zijn bijzonder op hun eigen manier en hebben allemaal hun eigen passie.”

Zelfverzekerder

Ilvy heeft eerder de casting meegelopen voor Miss Beauty of Noord-Brabant. “Hier ben ik helaas afgevallen. Ik denk doordat ik te onzeker overkwam. Het is belangrijk om zelfverzekerd over te komen. Hier wil ik graag jongere meiden mee inspireren, dat je mooi bent op je eigen manier.”
“Het hele traject tot de finale is ook een hele leuke tijd voor mij. Ik merk dat ik steeds meer mezelf tegenkom en door alle activiteiten een stuk zelfverzekerder word en mezelf steeds meer leer kennen. Ondanks dat de andere finalistes concurrenten voor mij zijn, ontstaan er toch mooie vriendschappen en heb je een hechte band met alle finalistes.”