Servais Knaven Classic staat voor de deur

Foto: Servais Knaven Classic

Servais Knaven zal uiteraard zelf meefietsen tijdens de 6editie van de naar hem vernoemde toertocht. Naar verwachting zal hij de route van 85 km uitkiezen komende zondag.

Ook Jan Siemons, Jos van Aert, Martin van Steen en Max van Heeswijk hebben al toegezegd naar Etten-Leur te willen komen, zo meldt de organisatie op haar website. De Servais Knaven Classic is een toertocht voor wielerliefhebbers, waarbij gekozen kan worden tussen de afstanden 85 km, 125 km en 210 km. Tevens is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een familietoertocht van 25 km. De routes lopen weer door mooie natuurgebieden. Het belooft een prachtig fietsweer te worden.

Dit jaar zijn deze mede uitgezet door Servais Knaven zelf. Knaven is ploegleider bij Sky. Hij won in zijn prachtige carrière onder andere het Nederlands kampioenschap (1995), Parijs-Roubaix (2001) en een etappe in de Ronde van Frankrijk (2003). In 2010 was de profronde van Etten-Leur zijn laatste wedstrijd.
Start en finish zijn ook dit jaar weer bij HV Internos, Trivium 102 te Etten-Leur. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een bewaakte fietsenstalling voor wie na afloop op het gezellige terras nog wat na wil praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen