Hardlopen met Evy is nog nooit zo leuk geweest

Foto: hardlopenmetevy.nl

Goed nieuws voor alle (beginnende) hardlopers. De populaire Hardlopen met Evy app is uitgebreid met uitdagingen waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Zo hoopt Evy Gruyaert nog meer mensen in ons land aan het hardlopen te krijgen. Etten-Leur Nieuws vroeg haar waarom.

Maar eerst eens meer over die uitdagingen. Ze zijn er op elk hardloopniveau, van simpelweg ‘registreer 2 trainingen’ tot ‘verbrand 1000 kilocalorieën’ of ‘registreer 30 kilometer’. Bij elke uitdaging maak je kans op een prijs, zoals een handig sportitem. Het enige wat je nodig hebt is een account bij Hardlopen met Evy en natuurlijk de wil om te bewegen.

Dit zegt Evy Gruyaert over de uitdagingen

Hoe is het idee voor uitdagingen ontstaan?

Evy: “We wilden graag een extra laag aan de app toevoegen, een leuke laag als het even kon. We dachten aan iets wat je nog meer zou stimuleren om aan het bewegen te gaan of te blijven. Zo kwamen we op het extra belonen van de Hardlopen met Evy gebruikers. Door ze niet alleen een beter geproportioneerd lichaam, een gezonde geest én een happy hoofd, maar ze ook nog eens allerlei leuke dingen te laten winnen. Bewegen met extra beleving & fun dus.”

Hoe is het uitrollen van het concept gegaan?

Evy: “De testfase in België was heel succesvol. We hadden alleen maar positieve reacties van onze fans. Zij vragen al wat er nog allemaal aan komt en zitten te wachten op nieuwe challenges.”

Hoeveel mensen hoop je dat er aan de uitdagingen meedoen?

Evy: “Momenteel hebben we in België 10.000 clubleden en gemiddeld 1000 deelnemers per uitdaging. Dat aantal zal héél snel doorbroken worden door Sportief Nederland! We hebben hier al 5.000 clubleden in slechts 2 maanden tijd. Hoe meer mensen meedoen, hoe liever natuurlijk.

Je loopt sowieso al je trainingen, dus waarom zou je dan niet meteen even op de site op de uitdaging klikken en kans maken op die leuke prijs?”

Waarom zou iemand, buiten de prijzen, zeker mee moeten doen aan de uitdagingen?

Evy: “Omdat het je nog een extra motivatie geeft om uit die luie zetel te geraken. Zeker met de donkere herfst- en winterdagen die eraan komen, kan een mens zo’n extra aanmoediging om naar buiten te gaan meer dan een beetje gebruiken… toch? De uitdaging voegt extra fun toe aan je trainingen en helpt je om je eigen grenzen stap voor stap te verleggen.”

Wat vind je zelf zo leuk aan de uitdagingen?

Evy: “Ik voel me eigenlijk zo’n beetje Sinterklaas het hele jaar door 😉 En geef toe, als je nog maar één training moet afwerken om een uitdaging te voltooien, ga je die training doen in plaats van naar Netflix te zappen, toch?”

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog niet hardlopen?

Evy: “Bewegen is gezond, voor lichaam en geest. We zijn verantwoordelijk voor ons eigen lijf. Probeer een paar lessen, voel het positieve effect en je laat het niet meer los. Voeding is tegenwoordig een echte hype en iedereen geeft best wel geld en tijd uit om gezond te koken. Die moeite verdwijnt in het niets en betekent niks als je niet op alle fronten goed voor jezelf zorgt.

Dus gezond eten: zeker doen! Maar ook bewegen, voldoende slapen en regelmatig ontspannen. Je zal je nog nooit zo goed gevoeld hebben in je steeds strakker wordende vel!”

App downloaden

De Hardlopen met Evy app download je in de Google Play of iTunes store. De app werkt met punten om toegang te krijgen tot loopschema’s. Je kunt de punten kopen of verdienen met het voltooien van trainingen. De eerste les van elk schema is gratis.

Ga zelf de uitdaging aan!

Om te zien wat Evy nu voor je in petto heeft, ga je naar haar website met challenges. Er verschijnen regelmatig nieuwe uitdagingen. En houd Etten-Leur Nieuws in de gaten, want in het voorjaar komen we met onze eigen challenge. Op onze Facebookpagina loopt een leuke winactie!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden