Van der Gaag per direct weg bij NAC

Foto: redactie

Mitchell van der Gaag stapt per direct op als trainer van NAC Breda. De hoofdtrainer is met de club een ontbinding van zijn contract overeengekomen, zo laat NAC op haar website weten. Daarmee komt er vroegtijdig een einde aan de samenwerking tussen de 47-jarige oefenmeester en de Parel van het Zuiden.

“Afgelopen zomer ben ik met bepaalde doelen en ambities bij NAC binnengekomen. Het trainerschap is een resultaatgericht beroep en als je op dit moment naar de stand en de prestaties kijkt, dan voel ik me daar als hoofdtrainer verantwoordelijk voor”, aldus Mitchell van der Gaag. “In een situatie als deze moet je ook kritisch naar je eigen positie durven kijken en daarin ben ik tot de conclusie gekomen dat het voor de club misschien het beste is om het in de laatste acht wedstrijden met een andere hoofdtrainer te proberen. Het resterende programma biedt nog mogelijkheden en hopelijk kan een nieuwe dynamiek ervoor zorgen dat de spelersgroep het nog om kan draaien. Ik wil NAC bedanken voor de kans die ze mij hebben geboden en wens de club oprecht alle succes in de toekomst.”

NAC neemt op zeer korte termijn een beslissing over een nieuwe invulling voor de resterende wedstrijden van dit seizoen. Tot die tijd is de dagelijkse leiding van de selectie in handen van de huidige assistent-trainers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden