Op zoek naar een leuke baan?

Foto: pixels

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan? Wij zetten een aantal vacatures voor je op een rij:

Mac Donalds kan crewmembers gebruiken voor hun vestigingen in Etten-Leur, Hazeldonk en Breda Woonboulevard. Wil je deze functie voor de locatie Hazeldonk overwegen, dan kun je ervan verzekerd zijn dat het vervoer naar de grens is geregeld.

Bij het Kruitvat is men op zoek naar een verkoopmedewerker. Houd je van aanpakken en vind je het leuk om klanten tevreden te stellen? Heb je daarnaast al ervaring met het werken in een winkel? Een enthousiast en gedreven team staat te wachten om met je kennis te maken.

Bij Accent wordt gezocht naar een automonteur. Als jij autotechnicus in hart en nieren bent én je hebt ruime ervaring, dan kan men jouw kennis, enthousiasme en inzet hard gebruiken. In de functie ben je onder andere verantwoordelijk voor alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden en samen met je collega’s heb je kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Meerdere kansen op een baan, vind je bij Inventus. Men zoekt onder andere naar een commercieel medewerker, een manager Finance, een medewerker Databeheer, een expediteur voor Frankrijk/Duitsland en internationaal Chauffeurs. Verder kan men hulp bij logistiek, in de vorm van een logistiek support medewerker, hard gebruiken.

De nieuw gevestigde winkel van Big Bazaar, in het winkelcentrum, heeft plaats voor een verkoopmedewerker voor 20 tot 28 uur per week. Studenten, die op zoek zijn naar en BBL plaats en bezig met de opleiding in de detailhandel, mogen ook reageren.

Bij Dirk van den Broek zijn een aantal vacatures, te weten voor een afdelingsmanager Kruidenierswaren/Kassa, een specialist AGF, en diverse kassamedewerkers en vulploegmedewerkers.

De Nationale vacaturebank laat weten, dat er in Etten-Leur plaats is voor vrijwilligers met diverse achtergronden voor een aantal projecten, zoals Stichting Marathon Brabant en Social Care Network. Vind je het leuk om naast je betaalde baan iets betekenen voor je medemens? Kijk dan op Nationale Vacaturebank.nl

De in dit artikel genoemde vacatures zijn te vinden op indeed.nl, monsterboard.nl en de nationale vacaturebank.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen