Anita: “Wat gaat de tijd toch snel”

Foto:

Wat gaat de tijd toch snel. Weer een week voorbij. Kinderen zijn weer naar school. Terugkomen in je normaal dagelijks ritme. Werken, huishouden, verplichte afspraken, sociale contacten en sporten natuurlijk.

Deze week ging het sporten moeizaam. Zit nog niet helemaal terug in mijn oude ritme maar ben wel uit mijn dip hoor. Ook qua dieet gaat het weer beter maar nog niet zoals ik het zou willen. Eten is echt een verslaving. Ik ben een emotionele eter en heb vaak drang in iets lekkers. Dat geeft even een momentje van voldoening. Maar dat even duurt altijd veel te kort.

Ik vroeg aan Patricia (de trainster) wat een goede tip zou zijn voor het sporten wat echt op mij van toepassing kan zijn. Ze hoefde niet lang na te denken. Ze zei, je gedachtes uitzetten en gewoon doen. Toen ze dat zei dacht ik, dat heb ik al vaker gehoord in mijn leven. Ik denk bij heel veel oefeningen dat lukt me niet. Krijg ik niet voor mekaar. Als ik zie wat ik tot nu toe gepresteerd heb en wat voor oefeningen ik gedaan heb, dan heb ik totaal geen reden om zo negatief te zijn. Maar ja, zet je gedachtes maar eens uit.

Ik heb zin in de komende week. Ik ga kangoo jumps uit proberen. Ik merk dat ik het hardlopen (voor mij is het meer dribbelen) leuk vind en wil dat proberen op kangoo jumps.

Zaterdag is de Friends & Family Bootcamp bij de Decathlon in Breda van 10u00 tot 12u00. Ik merk dat ik het spannend vind omdat ik niet weet wat ik kan verwachten, maar heb er ook ontzettend veel zin in. Ben ook weer wel nieuwsgierig. Zijn jullie ook nieuwsgierig? Geef je dan op en doe gezellig mee.

Tot volgende week.

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen