Zal het lukken of niet?

Foto: Rosanne Post

Op het moment dat ik dit schrijf (donderdagmiddag) moet ik nog 300 gram, nog 300 gram voor mijn eerste doel, mijn doel die ik met jullie wil delen; de 10 kilo! Nog één dagje knallen in de hoop dat het me lukt. Vanavond extra goed trainen dus.

De afgelopen week was leuk en druk. Zoals ik in mijn vorige blog vertelde stond er afgelopen zaterdag een bootcamp van Enforce op de planning. Samen met mijn partner Sharon, en trainingsmaatje Hanneke gingen we naar Tilburg om in de vroege ochtend (en kou) te sporten! Het was een leuke grote groep en Remco zou natuurlijk Remco niet zijn als hij geen pittige training in zijn hoofd had zitten. Ik kon meteen even kennis maken met een aantal andere kandidaten die ik nog niet eerder had gezien. Na een dik uur getraind te hebben gingen we weer op huis aan, aangezien er in de middag een kerstoptreden van KoorBusiness gepland stond. Verder ben ik afgelopen week gaan trainen met Remco, gaan kickboksen, groepstraining, millon én zwemmen. Een gevarieerd en druk programma dus, maar dat houdt het leuk. De training van donderdagavond liep voor mijn gevoel niet helemaal lekker, mijn armen waren op. Morgen weer oppakken en vooral dóórpakken!

         

 

Ik heb jullie laatst al wat verteld over mijn trainer Remco, maar in de vlog hieronder zal ik nog wat over hem vertellen:

Volgende week neem ik jullie opnieuw mee in mijn leventje, dankjewel!

Liefs, Rosanne

PS: Vrijdagochtend gaf de weegschaal aan dat er 500 gram af was. Dus ik heb het gehaald, zelfs 10,2 kilo!

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen