Fase 3, mijn laatste doel!

Foto: Rosanne Post

Hallo allemaal, ben ik weer. De tweede mijlpaal is bereikt, ik ben 20 kilo lichter! Bizar, want 20 kilo is onwijs veel, eerder droeg ik dit dus altijd met me mee, nu kan ik het amper tillen. We zitten ondertussen in de laatste fase, ’top fit’. Ik heb mijn trainingen weer opgepakt nadat ik ziek ben geweest en dat is goed, het normale leven is weer gestart.

Nu we de laatste fase in gaan, heb ik ook een laatste doel gesteld. Ik wil graag nog 10 kilo kwijt, of dat helemaal haalbaar is dat weet ik niet aangezien we nog 8 weken de tijd hebben. Tóch stel ik het doel voor mezelf. Als ik het niet haal, zal ik ervoor zorgen dat nadien de laatste kilo’s eraf gaan. Maar natuurlijk zal ik er alles voor doen om zo dicht mogelijk bij de 30 kilo te eindigen. Het zal zwaar worden, maar ik ga ervoor!

Rosanne supporten bij haar doel? Meld je aan voor de Afvalrace Family Bootcamp, op 24 februari!

Ik heb er toch voor gekozen om één dag te gaan carnavallen. Ik kon het niet over m’n hart verkrijgen om een jaar over te slaan. Het is belangrijk om die dag gewoon normaal te eten en tijdens die avond gewoon ‘lekker mee te kunnen doen’. Dat ga ik dus ook doen, en ik heb er onwijs zin in!

Mijn doelen voor de laatste periode zijn dus bekend, ik weet wat ik wil. Ik voel me goed door te sporten, mensen geven me complimenten over de vooruitgang en dit wil ik vasthouden. Natuurlijk zijn er moeilijke momenten, maar die zullen er ook altijd blijven. Het is aan mij om hier een middenweg in te zoeken en een manier van leven te vinden die bij me past. En ik zal eerlijk zijn, dat is al aardig goed gelukt!

Liefs, Rosanne

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen