Op naar de laatste fase!

Foto: Rosanne Post

Deze week sluiten we fase 2 af, een fase waarin de kilo’s hard zijn gegaan. Afgelopen woensdag op de weegschaal gestaan, toen was ik 19,3 kilo lichter!! 20 kilo voelt weer als een mijlpaal, en daar ben ik nu wel érg dichtbij!

Mijn week verliep helaas weer niet vlekkeloos. Vanaf het vorige weekend veel op bed gelegen met koorts en weer verschijnselen van de griep. Stomme pech, 2x vlak achter elkaar. Ik rust nu even éxtra goed uit, want ik wil volgende week weer kunnen knallen! Ik wil mijn doel halen, daar ga ik in de laatste fase aan werken! Stiekem miste ik het sporten de afgelopen week. Ik mis vooral de energie die ik ervan krijg!

Een aantal jaar geleden was ik een carnavalvierster in hart en nieren. Op donderdagavond startte het feest en het stopte op dinsdag. De laatste jaren is dat al iets minder maar ik ging er nog steeds vól voor. De dag bestond uit bier drinken, gezelligheid en afsluiten met een vette hap. Dit jaar is nog een grote twijfel, niet alleen door mijn deelname aan de Afvalrace. Als ik ga, dan is het maar één dag denk ik dit jaar. Natuurlijk vind ik dit jammer, maar soms moeten er keuzes gemaakt worden. Hoe ik die ene dag precies in ga vullen weet ik nog niet. Ik denk door te combineren met heel veel water. Het is dus nog niet helemaal zeker hoe mijn carnaval zal verlopen! Volgende week kom ik erop terug, dan is de knoop doorgehakt en voel ik me hopelijk weer een stuk fitter!

Liefs, Roos

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen