De verrassing!

Foto: Rosanne Post

Al een hele poos stond afgelopen vrijdag geblokt in mijn agenda. ‘Verrassing Afvalrace’ was het enige wat ik erin kon vermelden?? Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Ik werd in de ochtend opgehaald door Maureen, de ambassadeur namens de Afvalrace. Onder het genot van een bakje koffie kreeg ik te horen dat er een half uur later een afspraak gepland stond voor een oogmeting bij ‘Specsavers in Etten-Leur’. IK KREEG EEN NIEUWE BRIL, JOEHOEE! Toeval bestaat niet, ik had het er de week van tevoren nog met Sharon over gehad dat zélfs mijn bril te groot ging worden. Een super leuke verrassing dus!!

   

Bij Specsavers aangekomen, werden we hartelijk ontvangen en werden mijn ogen gemeten. Ze namen alle tijd voor me en onder het genot van een bakje thee zocht ik een passend montuur uit. Ik heb er een héle hoop opgehad en werd van goed advies voorzien, te groot, te klein, niet aansluitend. Alle vormen en kleuren zijn voorbij gekomen en uiteindelijk is het één van de eerste brillen geworden die ik in mijn handen had. De service was super, de verrassing enórm! Uiteindelijk vertrok ik uit de winkel met een mooie bos bloemen namens de Specsavers en mag ik aanstaande vrijdag mijn nieuwe bril ophalen. Nogmaals dank!!

Aansluitend ben ik nog lekker gaan lunchen samen met Maureen, super gezellig:

Er zijn twee dingen die me enorm verbaasd hebben de afgelopen tijd. Allereerst alle aandacht die ik krijg van mensen. Mensen zijn echt oprecht geïnteresseerd in het proces en het is heel erg leuk om deze energie te krijgen vanuit de omgeving! Daarnaast vind ik het een supermooie ervaring dat ik ‘bij ROOS’ op heb mogen starten! Dit geeft een boost en dit is iets wat ik al heel lang wilde doen. Ik hoop dit in de toekomst uit te mogen breiden. Ik ben een sterker persoon geworden en ga duidelijk op mijn doel af!

Liefs, Roos

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen