Lastig plannen en tegenvallende weegresultaten voor Esther in de 7e week van De Afvalrace

Foto: Esther van Ras

Hier weer een verslagje van mij over afgelopen week.

Dank Naron, voor de sport-bh!
Op de eerste plaats wil ik Naron, lingeriewinkel in Breda erg bedanken voor de verrassing. Een mooie sport-bh, die we als deelnemers van de afvalrace hebben mogen ontvangen. Super! Ik ben er erg blij mee. Ik had niet verwacht nog een verrassing te krijgen, nadat ik de kans gekregen heb om mee te mogen doen met de afvalrace. Dat was al een superverrassing.

Tegenvallende weegresultaten
Deze week was een week van veel werken, het lastig plannen van mijn lunch en voor mij tegenvallende weegresultaten. Voor mijn gevoel heb ik zo goed mogelijk mijn best gedaan. Nog steeds heb ik moeite met mijn eetpyramide, maar het gaat steeds beter. Pfffff wat eet ik voor mijn gevoel toch veel en dan neem ik mijn tussendoortjes nog niet eens, want daar heb ik echt geen zin meer in. Afvallen en honger hebben, nee, die passen voor mij niet bij elkaar nu. Maar dan afgelopen vrijdag het weegmoment……. Uiteindelijk hoop je op super resultaten, maar uiteindelijk was er maar drie ons vanaf. Dat viel wel tegen, maar uiteindelijk gaat het er elke keer nog af. Maar die resultaten verhogen de motivatie niet.

Houd de moed erin!
Patricia gaf ook aan dat dit er ook bij hoort. Je lichaam begint te wennen aan het eten en het bewegen en raakt in homeostase. Nu is het moment om de moed niet te verliezen en extra door te zetten. Dus gezond blijven eten, pyramide beter gaan plannen en elke dag minstens vijftien minuten bewegen. Liever niet alleen wandelen, maar oefeningen doen die hartslagverhogend zijn.

Sportmaatjes
De trainingen zijn leuk, intensief en ook wel gezellig met de meiden. Patricia de coach heeft genoeg energie voor ons allemaal, die slaapt volgens mij nooit….. Die leeft en ademt sport. Ik sport samen met Anita en Kim-Ly. Twee gezellige meiden, waar je veel lol mee kan hebben. We kreunen en steunen wat af, maar als ik kijk wat we nu al doen in vergelijking met het begin, gaan we wel zeker vooruit. Zo hebben verschillende oefeningen al andere namen gekregen… Door dit contact en ook samen dezelfde fases te doorlopen, herken je veel van elkaar en de zaken waar we tegenaan lopen. Zo motiveren we elkaar als de een het moeilijk heeft. Dat geeft een extra boost. Ik ben blij met mijn sportmaatjes.

Esther wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Esther ook bij ons volgen via Facebook en YouTube Zie ook de blogs van Anita.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen