Een gezond, gelukkig en een sportief 2019!

Foto: Anita Dielemans

Als eerste wil ik iedereen een gezond, gelukkig en een sportief 2019 wensen.

De feestdagen zijn voorbij. Daar kan ik niet rouwig om zijn. Het waren leuke en gezellige dagen maar niet handig als je met een afvalrace bezig bent.

Voor de kerst heb ik veel gewerkt. Kerstavond en eerste kerstdag waren leuke dagen. Tweede kerstdag ben ik ziek geworden. Tussen kerst en het oudjaar heb ik vooral in de bank gelegen. Ik had echt een dip. Het voelde niet goed om niet te kunnen sporten en mijn smaak voor eten veranderde. Eerst had ik nergens trek in en later viel ik terug in oude patronen. Snaaien tussendoor. Trek in ongezonde dingen. Met het nieuwe jaar heb ik zeker 8 oliebollen op. Ik ken mezelf. Bij mij is het alles of niets. Als ik éénmaal iets eet wat niet zo gezond voor je is dan kan ik het niet bij die ene laten.

Afgelopen woensdag hadden we weer de eerste training. Ik had moeite om op te starten. Patricia en Esther hebben me er echt doorheen moeten slepen. En dat heeft gewerkt. Ben blij dat ik nu weer aan het sporten ben en met mijn dieet gaat het ook weer goed. Al smaakt alles nog niet even lekker.

Mijn wens voor het nieuwe jaar is doorzetten. Doorzetten met waar ik nu mee bezig ben. Ik ben nu zo goed bezig.

Op zaterdag 19 januari word er De Afvalrace Friends & Family Bootcamp georganiseerd. Je kunt dan een kijkje nemen in mijn sportief leventje. Het is een leuke ochtend (10.00 tot 12.00 uur) en iedereen kan eraan meedoen (vanaf 5 jaar). Wie durft er met mij de uitdaging aan? Voor inschrijving zie mijn Facebook pagina.

Tot volgende week.

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen