Thema-avond ‘Hoe te komen tot een nog bruisender Etten-Leur’

Foto: Thécla Fotografie

De gemeenteraad van Etten-Leur nodigt je uit voor de bijeenkomst van ‘de raad in gesprek’. Deze bijeenkomst gaat over de uitvoering van het raadsprogramma en is op maandag 11 september vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in het Oude Raadhuis van Etten-Leur aan de Markt 1. Dit keer is het thema ‘Hoe te komen tot een nog bruisender Etten-Leur’. De gemeente wil graag van inwoners en ondernemers weten wat zij bruisend vinden, hoe dit bereikt kan worden en wat daarvoor nodig is.

In gesprek met raadsleden

We starten met een welkom door een raadslid namens de gemeenteraad. Daarna gaan we uit elkaar in 2 groepen, waarbij de ene groep bestaat uit raadsleden en inwoners en de andere groep uit raadsleden en ondernemers. We sluiten af met een terugkoppeling, gevolgd door een hapje en een drankje.

In eerste instantie gaat het om deze vragen: Wat is bruisend? Hoe ervaar jij Etten-Leur op dit moment met deze vraag in je achterhoofd? Hoe zou je Etten-Leur bruisender maken? Wat kan de gemeente daaraan bijdragen? Op welke doelgroepen moeten we ons richten? Iedere groep wordt begeleid. Je hoeft alleen maar vanuit je eigen perspectief deel te nemen aan het gesprek.

Meld je vooraf aan

Wil je meepraten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen