Koopwoning van de week: Korhoen 14

Foto: Agnes van Tomesen Makelaardij

Ben jij op zoek naar een tussenwoning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden in de geliefde wijk Hooghuis? Dan is deze woning zeker iets voor jou! De woning is gelegen in een rustige straat met een groenstrook, hierdoor woont u hier in alle rust in de nabijheid van alles voorzieningen. Wil je deze woning graag bezichtigen?

Neem dan snel contact op het Agnes Tomesen Makelaardij op 076-5269973.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje en de woonkamer met halfopen keuken.

De gezellige woonkamer, type doorzon, is ca. 8.95 x 3.03 m groot. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij en een schuifpui welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Tevens is er vanuit de woonkamer de 1e verdieping bereikbaar middels een afgesloten vaste trap

De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten en lades. Daarnaast is de keuken voorzien van een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat, een r.v.s. spoelbak en een r.v.s. afzuigschouw, een koelkast en een combi magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de trapkast en via een loopdeur kunt u naar de achtertuin.

1e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.73 x 5.03 m groot en voorzien van een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 3.07 x 2.95 m en ca. 3.07 x 2.00 groot en beide voorzien van rolluiken.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.00 x 1.95 m groot) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, 2 wastafels met meubel, een toilet en een designradiator.

2e verdieping:

Op de 2e verdieping heb je een open ruimte (ca. 5.10 x 5.03 m groot), welke gebruikt kan worden als vierde slaapkamer. De ruimte is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Vaillant, december 2004) en de mechanische ventilatie. Tevens is de zolder voorzien van 2 dakvensters en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:

Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van sierbestrating, beplanting en buitenkraan. In de op het zuiden gelegen achtertuin kun je heerlijk genieten van de zon. De achtertuin (ca. 5.30 x 7.40 m groot) is voorzien van sierbestrating, borders, een buitenkraan, verlichting en een stenen berging.

Berging:

De vrijstaande stenen berging is ca. 1.80 x 5.30 m groot en voorzien van elektra. Vanuit de berging heb je toegang tot de brandgang.

Algemeen:

 

  • De woning is volledig geisoleerd en voorzien van muur- dak- en vloerisolatie.
  • De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing.
  • De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren
  • De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.
  • De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking.
  • De 1e verdieping is, met uitzondering van 1 van de 2 slaapkamers aan de achterzijde, voorzien van een laminaatvloer. Deze slaapkamer is voorzien van een houten vloer.
  • De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
  • De woning is gelegen in een rustige straat met aan de voorzijde een looppad en groenstrook. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.
  • De woning is gelegen in plan Hooghuis in een prettige en kindvriendelijke wijk, scholen en winkels zijn in de nabijheid.
  • De uitvalswegen en het centrum bevinden zich in de directe omgeving.
  • Deze woning is bouwkundig gekeur, het keuringsrapport is op te vragen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen