Woning van de week is een appartement!

Foto: Koningwonen

Vijf redenen om dit instapklare sfeervolle appartement aan de rand van het centrum te kopen!. 1. Ideaal appartement met goede afmetingen: 80 m2 EN giga dakterras van ruimt 30 m2!. 2. Keuken, badkamer, vloeren, gordijnen, wanden, plafond zijn nieuw ofwel dit appartement is echt instapklaar! 3. Locatie is perfect; aan het gezellige Van Goghplein en het Centrum van Etten-Leur is instapklaar!. 4. Parkeren in het centrum wordt steeds lastiger, dus dit appartement heeft twee eigen parkeerplaatsen, daarnaast is er een gratis parkeervergunning beschikbaar. 5. Karakteristiek herkenbaar pand: met 2 appartementen en het Centrum voor Wonen Etten-Leur.

 

Algemene omschrijving

Dit sfeervolle appartement is centraal gelegen in Etten-Leur aan het gezellige Vincent van Goghplein. Op korte afstand van de Oude Bredaseweg met verbinding naar het centrum; ook het treinstation is binnen loopafstand bereikbaar. De toegang van het appartement is via het ruime trappenhuis en is uiteraard ook via de intercom te openen.

Het appartement is echt instapklaar: nieuwe badkamer, keuken, gestucte wanden en plafonds, laminaatvloeren, zelfs gordijnen! Door de hoge ramen heb je een fantastisch uitzicht en uiteraard veel direct daglicht. De topper is echter het geweldige dakterras van ruim 30 m1 met ligging op Oost en West; oftewel de opgaande zon en de heerlijke ondergaande zon; genieten! De slaapkamers zijn compleet afgewerkt; je spullen erin en klaar. Het is appartement is goed geïsoleerd; dubbel glas, dakplaten en spouw. Op de begane grond is er een gezamenlijke bering voor fietsen en kliko’s. De servicekorsten voor bijdrage VVE zijn 140 euro per maand, hiervoor word je compleet ontzorgd en wordt het volgende geregeld: onderhoud van het pand, cv en mv installatie, verzekering pand, schoonmaak algemene ruimten. Voor een bezichtiging ben je welkom op maandag 24 juni of dinsdag 25 juni tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Hiervoor hoef je je niet aan te melden en de koffie staat klaar!

 

Vraagprijs 295.00 euro. Aanvaarding in overleg. Drie kamer appartement, waarvan twee slaapkamers. Gelegen op de eerste woonlaag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen